Zasmakuj Jesieni podczas Długiego Listopadowego Weekendu w Columna Medica.
10.11 czeka na Was Live Cooking z naszym Szefem Kuchni i Dietetykiem podczas, którego poznasz tajniki przygotowania pysznych, jesiennych dań na bazie dyni i gęsiny. To prawdziwe przysmaki sezonowe, które nie tylko rozgrzeją ciało, ale i zadbają
o Twoje zdrowie.
Naucz się, jak gotować smacznie i zdrowo, wykorzystując bogactwo jesiennych składników.
🎃 PIECZONA DYNIA | PIECZONE BURAKI | GĘSINA
🍗 ARANCINI DYNIOWE | SZARPANA GĘSINA | ŻEL ZURAWINOWY
🌶️ TARTALETKA | KOMPRESOWANA DYNIA W CHILLI | KROKIET Z GĘSINĄ
🦪 OSTRYGI | PIANKA DYNIOWA | KAWIOR Z PSTRĄGA
🥜 HUMUS DYNIOWY | ORZECH WŁOSKI | ŻEL YUZU
🍮 CIASTO DYNIOWE
Masz ochotę spróbować naszych pyszności, zarezerwuj swój pobyt już dziś!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Columna Medica Sp. z o.o. sp. k., ul. Wakacyjna 8, 98-100, Łask Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .